Feed

In evagodiva’s vintage closet

Geplaatst op 20 mei 2013 in Others door simone

Vintage wint terrein! Van Parijs tot Antwerpen, je struikelt over de winkeltjes en ontwerpers die de inspiratie voor hun creaties vinden in kleding uit andere tijden. Nederland is wat ons betreft koploper en evagodiva! draagt daar met haar vintage closet aan bij. Lees meer…

Carry Doorn: ‘Vintage past bij deze tijd van crisis en ook in de trend van duurzaamheid.’

IMG_0682
IMG_0678
IMG_0676
IMG_0675
IMG_0668

Samen met Simone interview ik Carry Doorn. Zij is al drie jaar eigenaresse van evagodiva!. Carry wilde van jongs af aan al ontwerpen en dat doet ze in haar atelier, dat ze later uitbreidde tot haar populaire winkel in Amersfoort. De kleding die Carrie ontwerpt, kun je hier ook vinden. Nu heeft ze ook een vintage closet. Daar hangen hele leuke betaalbare dingen. De kledingstukken zijn gestoomd en ruiken niet naar het verleden, zoals in Parijs en Antwerpen. Zelf kochten we een toffe merkbroek en tas. Wanneer neem jij een kijkje in evagodiva’s vintage closet?

(Leone de Mooij, stagiaire Mirror Me Magazine)

Jouw handgemaakte G-star jeans

Geplaatst op 4 april 2012 in Others door simone

Altijd al je eigen jeans willen ontwerpen? G-star maakt het dit paasweekend mogelijk met een kleermaker die de jeans ter plekke voor jou maakt. Lees meer.

Het Nederlandse jeansmerk G-star wil graag haar passie voor denim met ons delen. De jeans worden on the spot door een kleermaker voor jou in elkaar gezet. Daarnaast kan je zelf de details bepalen, waardoor je een unieke jeans krijgt die precies past bij jou smaak met een persoonlijk label.

Het Raw Tailor atelier is van 5 tot en met 9 april te vinden in de G-star winkel in de PC Hoofstraat in Amsterdam. Dit betekent dus dat je er dit paasweekend zeker een kijkje moet gaan nemen als je ook zo’n zelf ontworpen jeans wil hebben! Hierna zal het atelier nog verder reizen naar onder meer Los Angeles en Tokyo.