Feed

Goudsbloemdwarsstraat op fashion kaart

Geplaatst op 18 november 2013 in Simone door simone

Designer’s sale party in hartje Jordaan

Dat crisis leidt tot creativiteit en samenwerking tonen Soulshopping styling, Blaauw in Aktie en boetiek Sterrenstof. Zij steken hun handen uit de mouwen en de burger in een nieuw jasje van duurzaam design op 29-30 november. Twee vliegen in een klap, want de kleding is niet alleen duurzaam, maar door de hoge kortingen ook duurzaam voor de portemonnee.

Om de keuze te vergemakkelijken geeft Soulshopping styliste Simone Bommeljé gratis styling advies en ontvangt de gasten in haar huis. Ze zegt: ‘Dit is a girl’s dream come true! Mijn hele huis wordt 1 grote inloopkast met nieuwe designers kleding voor betaalbare prijzen; jassen, jurken, pantalons, colberts etc.’

In de Soulshopping & Blaauw in Aktie kast oa:
Hugo Boss, Filipa K, Gucci, Guess, Roberto Cavalli, Karen Miller, Marc Jacobs, Moschino, See by Cloe, Tommy Hilfiger en veel meer.

Ook is er duurzaam Dutch design van bijvoorbeeld Eloise est mignonne, Windkracht-8 en het Harry-hemd. Overbuurvrouw Fedua Abali van Sterrenstof verkoopt evenals Blaauw in Aktie designerkleding tegen kortingen die oplopen tot 90% van de originele prijs. Met bubbels en een snackje erbij belooft het een feestje te worden! Deze keer nog ladies only. De volgende keer is het de beurt aan de mannen. Want, kleding maakt de man!

Neem die vriendinnen, collega’s, dochters etc… maar mee op:
- 29 november: 18.00-21.00
- 30 november: 11.00-17.00

Waar? Hartje Amsterdam, Jordaan, Sterrenstof: 1e Goudsbloemdwarsstraat 10. Niet verplicht, wel fijn als je je aanmeldt: simone@soulshopping.nl

Reageren