Feed

evagodiva! verbindt in het echt tijdens fashionweek

Geplaatst op 9 juli 2014 in Simone door simone

Op 10 juli aanstaande geeft evagodiva! aan de vooravond van fashionweek in het OBA Theater van het Woord haar ja-woord aan fashion met haar nieuwste bruidscollectie. Als door de wol geverfde kunstenares en ontwerper toont Carry Doorn verschillende sierlijke en unieke trouwjurken. De modellen zijn handgemaakt met zijde, Wolvilt, Liefde, Aandacht en Vakmanschap.

Ruud van der Graaf
Ruud van der Graaf
Ruud van der Graaf

De fashionshow Joined is een match made in heaven tussen designers Doorn, Copier, Van Dijk en Lekovic met studenten styling. Het thema Wol is wat de ontwerpers gemeen hebben. Het is de vierde keer dat de OBA deze show organiseert in het kader van de fashionweek.

Carry Doorn richt zich sinds 7 jaar op het ontwerpen van duurzame vrouwen-, en interieurtextiel collecties onder de naam ‘evagodiva!’. Zij werkt vanuit haar eigen atelier en showroom in Amersfoort. Het is haar wens het ambacht en vakmanschap terug te brengen in deze snelle consumptiemaatschappij. www.evagodiva.nl

Waar: OBA Theater van het Woord
Tijdstip: 10 juli 2014, 20.00-21.45
Fashion show: Joined

Soulshopping Designer’s Sale party in krant

Geplaatst op 2 februari 2014 in Simone door simone

Soulshopping Designer’s Sale party in krant

Soulshopping op TV: Ik heb smaak, dus ik ben!

Geplaatst op 2 februari 2014 in Simone door simone

Soulshopping op TV: Ik heb smaak, dus ik ben! Nieuwsgierig naar de smaak van Stine Jensen? http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1381787

Soulshopping stylt Cat voor BNN

Geplaatst op 2 februari 2014 in Simone door simone

Soulshopping stylt Cat voor BNN, november 2013.

Styling Stine Jensen

Geplaatst op 2 februari 2014 in Simone door simone

Oktober 2103: Styling Stine Jensen Talkshow ‘De Wereld Draait Door’

Oktober 2013 styling Stine Jensen voor haar prachtige documentaire ‘Licht op het Noorden’.

Mei-juni 2012 styling Stine Jensen voor Buitenhof.

Goudsbloemdwarsstraat op fashion kaart

Geplaatst op 18 november 2013 in Simone door simone

Designer’s sale party in hartje Jordaan

Dat crisis leidt tot creativiteit en samenwerking tonen Soulshopping styling, Blaauw in Aktie en boetiek Sterrenstof. Zij steken hun handen uit de mouwen en de burger in een nieuw jasje van duurzaam design op 29-30 november. Twee vliegen in een klap, want de kleding is niet alleen duurzaam, maar door de hoge kortingen ook duurzaam voor de portemonnee.

Om de keuze te vergemakkelijken geeft Soulshopping styliste Simone Bommeljé gratis styling advies en ontvangt de gasten in haar huis. Ze zegt: ‘Dit is a girl’s dream come true! Mijn hele huis wordt 1 grote inloopkast met nieuwe designers kleding voor betaalbare prijzen; jassen, jurken, pantalons, colberts etc.’

In de Soulshopping & Blaauw in Aktie kast oa:
Hugo Boss, Filipa K, Gucci, Guess, Roberto Cavalli, Karen Miller, Marc Jacobs, Moschino, See by Cloe, Tommy Hilfiger en veel meer.

Ook is er duurzaam Dutch design van bijvoorbeeld Eloise est mignonne, Windkracht-8 en het Harry-hemd. Overbuurvrouw Fedua Abali van Sterrenstof verkoopt evenals Blaauw in Aktie designerkleding tegen kortingen die oplopen tot 90% van de originele prijs. Met bubbels en een snackje erbij belooft het een feestje te worden! Deze keer nog ladies only. De volgende keer is het de beurt aan de mannen. Want, kleding maakt de man!

Neem die vriendinnen, collega’s, dochters etc… maar mee op:
- 29 november: 18.00-21.00
- 30 november: 11.00-17.00

Waar? Hartje Amsterdam, Jordaan, Sterrenstof: 1e Goudsbloemdwarsstraat 10. Niet verplicht, wel fijn als je je aanmeldt: simone@soulshopping.nl

In evagodiva’s vintage closet

Geplaatst op 20 mei 2013 in Others door simone

Vintage wint terrein! Van Parijs tot Antwerpen, je struikelt over de winkeltjes en ontwerpers die de inspiratie voor hun creaties vinden in kleding uit andere tijden. Nederland is wat ons betreft koploper en evagodiva! draagt daar met haar vintage closet aan bij. Lees meer…

Carry Doorn: ‘Vintage past bij deze tijd van crisis en ook in de trend van duurzaamheid.’

IMG_0682
IMG_0678
IMG_0676
IMG_0675
IMG_0668

Samen met Simone interview ik Carry Doorn. Zij is al drie jaar eigenaresse van evagodiva!. Carry wilde van jongs af aan al ontwerpen en dat doet ze in haar atelier, dat ze later uitbreidde tot haar populaire winkel in Amersfoort. De kleding die Carrie ontwerpt, kun je hier ook vinden. Nu heeft ze ook een vintage closet. Daar hangen hele leuke betaalbare dingen. De kledingstukken zijn gestoomd en ruiken niet naar het verleden, zoals in Parijs en Antwerpen. Zelf kochten we een toffe merkbroek en tas. Wanneer neem jij een kijkje in evagodiva’s vintage closet?

(Leone de Mooij, stagiaire Mirror Me Magazine)

Soulshopping voor Kinderen voor Kinderen: customized, conscious & cool

Geplaatst op 17 maart 2013 in Simone door simone

Vandaag waren er opnames voor Kinderen voor Kinderen. Finalisten uit de 12 provincies streden om de winst in de dansacademie van Lucia Marthas in Amsterdam. Niet alleen voor hen was het spannend. Ook voor 3 stylistes – waaronder Soulshopping – die de kinderen mochten stylen, was het een soort X-factor. De winnaar van de stylistes mag de Kinderen voor Kinderen finale in de Heineken Music Hall en clip stylen.

Soulshopping winkeltje
Disco vibe
Zo bijzonder!
Soulshopping winkeltje
The New Label Project
Hartjes shirt van Nina & unickz All stars

Anne (11 jaar uit Zeeland): ‘Wat een tof shirt! Het is helemaal mij.’

Het was aan Amirance en mij de eer om Renate, Norah, Emirance en Anne te kleden. Customized, conscious & cool was hierbij het uitgangspunt. Zo maakte Nina (6 jaar) speciaal voor Anne een Fair Wear Universe on a T-shirt met een hart; Unickz customized the girls’ All stars met stoere neonkleurige en zilveren studs; De schoenen paste ook super bij de kleding van Tjikky;Molo en de gloednieuwe Conscious Collection van H&M! De designers van het The New Label Project leenden ons hun coole asseccoires. Deze keer leerden we de meiden hun haar talken. Krijgen we nog een kans om het Mini kapsel te showen?

Wordt vervolgd. Volg in ieder geval … Kinderen voor kinderen!

Bommeljé bij Jean Paul Gaultier

Geplaatst op 14 maart 2013 in Simone door simone

Bommeljé was bij Jean Paul Gaultier. Woorden schieten te kort… Lees eh kijk meer…

IMG_6592
IMG_6590
IMG_6589
IMG_6575
IMG_6573
IMG_6600
IMG_6607

Samen met mam was ik voor een inspiratiemiddag in de Kunsthal in Rotterdam. Woorden schieten te kort om de expositie over Jean Paul Gaultier te beschrijven. Het enige dat me te binnenschiet is: Ga als de sodemieter naar de Kunsthal!

Model on a mission

Geplaatst op 13 maart 2013 in Simone door simone

Nora is a model with a mission. Read more…

Foto2
Foto1

‘I believe in creating a positive impact in the world.’

With her company Model on a Mission Nora uses her talents and inner as well as outer beauty to promote sustainable causes by creating and supporting campaigns surrounding human rights, sustainability and fair trade. One of her projects was her contribution to boys in East Uganda getting a future in agriculture. With her recent project for the webshop of Hope Alive Uganda she supported women who sell their handmade necklaces. See: www.amayinjacrafts.com.

Follow the adventures of this modelicious ‘ambassador of sustainability’ on her website: www.noragouma.com.